Nyheter

fredag, januari 15, 2021 - 16:56 - 0 comment(s)
Lars Lindh har i dag via bolag förvärvat samtliga aktier i Elektra i Hälsingland AB. Arbetet att leda Elektra framåt har påbörjats i samråd med tidigare VD, Nils Andersson som fortsatt står fortsatt till Elektras förfogande i en överlämningsprocess.
torsdag, augusti 6, 2020 - 09:35 - 0 comment(s)
Aktieägare – kunder - personal   Styrelsen i AB Edsbyns Elverk har beslutat föreslå en försäljning av Elektra i Hälsingland AB till Kraftkonsult i Skandinavien AB. Bakgrunden till förslaget är främst att Elverket vill skapa bättre förutsättningar att förädla övrig affärsverksamhet, vattenkraft, eldistribution samt elhandel. Förslaget kommer att behandlas på en extrainsatt bolagstämma under hösten.    Kraftkonsult avser att driva vidare... + continue reading
onsdag, juni 3, 2020 - 08:42 - 0 comment(s)
Vi hjälper dig från tanke till färdig och producerande anläggning. Solceller ingår nu i vår affär Vi samarbetar med starka och trygga solcellsleverantörer för en långsiktig trygg affär. Hör av er till oss så kommer vi på ett besök för en offert.
söndag, mars 15, 2020 - 21:35 - 0 comment(s)
Vi vill uppmana våra kunder, partners och leverantörer att begränsa sina fysiska besök till våra lokaler under den närmaste tiden.
 Det för att förhindra spridningen av Corona-viruset.
 Vi önskar att du i möjligaste mån kontaktar oss via telefon eller e-post, samt använder de tjänster vi har via våra hemsidor.
onsdag, december 18, 2019 - 15:53 - 0 comment(s)
AB Edsbyns Elverk har redovisat ett delårsbokslut för tio månader under år 2019. Periodresultatet blev för koncernen totalt efter finansiella poster 3 073 kkr (4 260 kkr fg år) och för moderbolaget 1 166 kkr (941 kkr fg år). Så börjar nu 2019 att gå mot sitt slut. Det som för ett år sedan var en budget med ett antal förväntningar är nu en realitet, på gott och ont. I skrivbordslådan, eller kanske snarare i datorn numera, ligger år 2020 och väntar på att förlösas... + continue reading