Om Elektra

Ledande inom elteknik

 

Elektra är ett av Norrlands ledande företag inom elteknik. Våra röda bilar – våra rullande verkstäder – förser kunder i hela landet med en alltid uppdaterad kompetens inom en rad tjänster. Hos hittar du spetskompetens inom många områden som elinstallationer, automation, tele, data och säkerhet och för allt som i dag innefattar elteknik.

Våra medarbetare utför uppdrag över hela Sverige, ofta helentreprenader med stort ansvar från projektering och genomförande till service.
Vi vet att våra kunder värdesätter våra uppdaterade kunskaper och vår höga servicegrad och vi har som mål att vara deras förstahandsval för alla eltekniska arbeten.

Med fokus på miljön

I dag levererar Elektra moderna elteknik-lösningar till kunder över hela Sverige.
Vi är ett företag i ständig tillväxt och söker alltid både nya spännande uppdrag och fler engagerade medarbetare. Som leverantörer av framtidens teknikmiljöer så har vi ett stort ansvar för att hjälpa våra kunder till långsiktiga och miljövänliga lösningar. Miljöarbetet genomsyrar allt vi gör – från inköp av material till service ute hos kund.
 

Mer läsning

Läs mer om våra tjänster »
Läs med om att jobba på Elektra »
Läs mer om hur vi arbetar för miljön »

SÅ HANTERAR VI DINA PERSONUPPGIFTER:

Här kan du läsa en kortare variant av hur vi hanterar och behandlar dina personuppgifter

Här kan du läsa vår Dataskyddspolicy i sin helhet

 


Elektra är ett komplett elteknikföretag med uppdrag över hela Sverige. Vi sköter installationer, reparationer, service, felsökning, besiktning, säkerhet, telefoni och fiberteknik med mera. Vi är i ständig tillväxt och satsar på långsiktighet både för våra egna medarbetare och för de tekniklösningar som vi levererar. Läs mer om våra tjänster »