Teknik

Kompletta installationer

Elektra har kunskap om hela teknikbredden och arbetar med både svagström och högspänning tillsammans med fiber och antennteknik. Vi levererar hela funktioner, från idé och projektering till leverans, dokumentation och utbildning. Via ett serviceavtal får Du ett system som alltid fungerar och om något akut inträffar är vi snabbt på plats.

Säkerhetsinstallationer

Säkerhet är en funktion som ökar. Från konventionella inbrottslarm i småhus till kvalificerad övervakning vid äldreboende och nattöppna servicestationer. Vi kan erbjuda ett stort utbud av funktioner, med finansiering.

Passagesystem

Vi kan erbjuda enkla som avancerade installationer där nätverk ofta används för kommunikation.

Kamerasystem

Att använda kameror för övervakning på offentliga platser, samt i produktionen på industri och sågverk ökar både säkerheten och effektiviteten.

Brandlarm

Elektra är godkänd anläggarfirma brandlarm och kan hjälpa till från projekterings till färdig anläggning. Installation och service på små som stora anläggningar med den senaste tekniken.

Kontakta oss gärna för mer information.

Fiber och datateknik
Vi har kunskap och erfarenhet att utföra kompletta installationer. Med vår vibratorplog/fräsgrävare plöjer vi ner fiberslangen för att sedan blåsa, svetsa och mäta kabeln till en färdig produkt.
Stadsnät och bredband
Inom bredbandstekniken kan vi leverera kompetens i allt från fibersvetsning till leverans och montering av switchar och annan utrustning.
Datanät och växlar
Datanät, IP-växlar med mobiltelefoner är ytterligare ett av Elektras kunskapsområden.
Vi erbjuder färdiga funktioner med dokumentation och utbildning.
Kontakta oss för ett förslag!

Support

Om du behöver fjärrsupport, klickar du här.